Shop Mobile More Submit  Join Login
×
Details

Submitted on
February 12, 2010
Image Size
219 KB
Resolution
600×931
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
29,195
Favourites
1,852 (who?)
Comments
191
Downloads
430
×
Sunbath and Sunshade by Keaze Sunbath and Sunshade by Keaze
The palm people are rather slow creatures. They enjoy sunbathing and tend to attract people because of their shades, much to their dismay as they prefer silence during their favorite pastime. They are pretty friendly otherwise, but they can get insulted when confused for regular trees.
Despite popular, yet outdated belief, the palm people are not adult coconuts. However, they are both aware of their ancestry and tend to see each other in a friendly, almost brotherly manner. Despite this, the coconut people also seem to regard them as “poor, confused and dull creatures in need of protection” and see themselves as their guardians. The palm people are of the same opinion about them.


I wanted to paint the palm people ever since I did those anthro coconuts. So have some tropical atmosphere for cold winter days.

keaze.deviantart.com/art/Cocon… (More about coconut people)
keaze.deviantart.com/art/Cocon… (Coconut WIP)

-------------------
Sunce i hlad

Palmaši su dosta spora I opuštena stvorenja. Vole se sunčati ali često znaju privući ljude zbog svoje sjene. To im zna smetati jer im je u to vrijeme draži mir i tišina. Inače su dosta prijateljski, dok god ih se ne zamijeni za obično drvo, što je za njih uvreda.
Unatoč raširenom, ali zastarjelom uvjerenju, palmaši nisu odrasli kokosovci. Kokosovci I palmaši znaju za svoje slične korijene i vide jedni druge u prijateljskom, čak I bratskom svjetlu. Ipak, izgleda da ih kokosovci na neki način vide kao “jadna, zbunjena I pomalo priglupa stvorenja koja trebaju nekoga da ih čuva” i vide se kao njihovi zaštitnici. Palmaši dijele to mišljenje, ali sa zamijenjenim ulogama.


Evo malo tropskog ugođaja za hladne, zimske dane. Samo sam htjela izgovor da naslikam palmaše.

keaze.deviantart.com/art/Cocon… (Više o kokosovcima)
keaze.deviantart.com/art/Cocon… (Slikanje kokosa)
Add a Comment:
 

Daily Deviation

Given 2010-05-16
Sunbath and Sunshade by ~Keaze A personal choice Anthro Daily Deviation today: Keaze has come a long way with their work since I first began to follow it, and the level of illustrative, creative and clever design has continued to enthrall and impress me with every new addition to their gallery. The atmosphere, the design, the charm, and the wit in this piece is absolutely brilliant work! Please continue your illustration endeavors, keaze! ( Featured by Katmomma )
:iconzvoc47:
Zvoc47 Featured By Owner Oct 5, 2014  Hobbyist Digital Artist
Ovo je zaista originalno. Em je orignalna ideja, em su originalni likovi, em si još napisala originalnu priču i to sa stilom. Kao da čitam lektiru. Ovo bi ti mogla biti dobra ideja za neku seriju crtića sa kokosovcima :) Baš mi se sviđa i htio bih vidjeti još
Reply
:iconkeaze:
Keaze Featured By Owner Oct 6, 2014
Fala puno! Zapravo sam razmatrala ili napraviti igricu s njima ili slikovnicu. Vjerojatno ono potonje obzirom da je moje znanje što se izrade igara tiče na nuli, iako to nastojim promijeniti.
Reply
:iconzvoc47:
Zvoc47 Featured By Owner Oct 7, 2014  Hobbyist Digital Artist
E pa :) Ja znam programirati igrice. Mogu programirati u The Games Factory-u 2 i Game Maker Studi-u. Mogao bih ti pomoći! :D
Jedini je problem kako napraviti za Android jer se to inače plaća s alatom i to skupo. Osim ako bih išao pješice programirati na crno-bijelo što je najteži dio posla. Tad bi bilo besplatno. Ako ne budem lijen, možda ću i izgurat nešto XD
Što se tiće krekanja, bojim se inspekcije pa radije ne bih ^^; ...makar u Hrvatskoj inspekcija postoji samo na papiru :laughing:
Reply
:iconbinarystep:
binarystep Featured By Owner Aug 5, 2012  Hobbyist Digital Artist
Oh wait derp, that's not a pile of coconuts, that's a creature! :facepalm:
Reply
:iconbinarystep:
binarystep Featured By Owner Aug 5, 2012  Hobbyist Digital Artist
How would a tree skin a coconut? :confused:
Reply
:iconspearhawk:
SpearHawk Featured By Owner Jul 4, 2012
:D
Reply
:iconthe-coconut-god:
The-Coconut-God Featured By Owner Mar 9, 2012  Hobbyist General Artist
What an interesting find :D The Coconut God approves!
Reply
:icongroenew:
Groenew Featured By Owner Jul 30, 2011  Student
Oh, I love it^^
Reply
:iconsuminucu:
suminucu Featured By Owner Jul 30, 2011  Hobbyist General Artist
cute one :)
Reply
:iconwynbird:
WynBird Featured By Owner Feb 20, 2011  Hobbyist General Artist
How cute!
Reply
Add a Comment: